Suck!

Nu ska vi till hudik för tvådagars agilitytävling. Tyvärr får inte bästa krigarprinsessan följa med då löp är på gång. Det är så himla svårt att veta med Jissa då hon bara blir lite svullen och knappt blöder något. Nu har jag inte sett något blod alls men hon är svullen och gör uppvaktande inviter mot hundar vi möter. Så visst är det helt klart på g. Det var mycket enklare medan Tuva fanns för de löpte samtidigt och med Tuva rådde det ingen tvekan om när hon löpte om man säger så. Tuva och Jissa tillsammans har fått generade människor att inte vilja vara i samma rum som dem :)

 

Aja – jag åker med i alla fall. Vill träffa alla gulliga människor och vi ska ställa vagnen på Pias tomt :D Dessutom behöver Mixa all träning hon kan få på att vistas i tävlingsmiljö. Så hon och jag ska hänga en hel på framhoppningsbanan. Debuten närmar sig med stormsteg och fortfarande sitter varken slalom eller kontaktfält helt. Jag är NERVÖS!

 

Tråkigast med löptikar är ju faktiskt inte att vi inte får tävla, utan nu är vi dessutom portförbjudna från vår klubb tre veckor framöver. Dubbelsuck. Min åsikt är ju såklart att vi ska få träna i alla fall, fast kanske med tikskydd på. Jag håller alla tummar för att det där puckade förbudet tas bort.

 

Frågesport:


1) Vad är enklast?:

A) att träna sin hanhund att bry sig mindre om löptikar och mer om husse/matte?

B) att träna sin tik att inte löpa?

 

2) Vad är billigast och mest okoplicerat?:

A) Att kastrera sin hanhund?

B) Att kastrera sin tik?

 

Trevlig helg!!

 

 


RSS 2.0