Operation

Blä. Jag känner mig som världens sämsta matte som utsatt lillan för detta. Klon var sämre än man först trodde, så igår var det dax för veterinärbesök två. Denna gång med världens gulligaste Gry som veterinär. Klon var av och fick plockas bort, vi vet inte om den växer ut igen.
Mixa har tratt och klumpfot men är faktiskt lika glad för det. Så skönt! Det ser i alla fall ut att läka fint och enligt Gry skall hon inte få några problem alls av att ha en klo mindre. Vårt lilla hjärta :)

Himla roligt är att Jissa aldrig varit så go mot Mixa som igår kväll och idag. Mixa får göra vad hon vill med Jissa, som bara viftar på svansen och slickar och pysslar om den lilla. Det värmer i mattehjärtat!

Tack och lov menade Gry att nu kan det inte bli värre. Så länge vi tvättar regelbundet och har strumpa på ute kan hon leva precis som vanligt under rehabiliteringsperioden. Skulle inte ha varit det enklaste att försöka hålla en helgalen valp lugn :P

Kommentarer
Postat av: Pia

Du får ta väl hand om lilla sjuklingen. :)
Kelpie har i alla fall väldigt bra läk kött!!

2008-05-22 @ 15:28:27
URL: http://www.cefeus-kelpie.com
Postat av: Mattemor

Så himla cool, glad och duktig Mixa var hos snälla veterinären - vilken valp hon är!
Och Mixa tycker ju ff att Mina är en jättespännade och rolig hund som hon vill fram och leka med. :) Klart det är bra att hon inte tog skada av åthutningen men det skulle ju vara bra om hon blev liiite försiktigare...
Du är en duktig, ambitiös och mycket kärleksfull matte som Mixa har det kanon hos! Och hon har världens snällaste husse och "syskon" också. :)

2008-05-22 @ 21:32:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0