Liten Mixa i stora världen

Vilken fantastisk liten vi har har! Hon är så duktig och go. 

Nu är vi precis hemnkomna från klubben. Jissa var så lycklig över att att få träna agility. Supertaggad. Vi tränade först lite kluriga slalomingångar och sedan en bana som vi körde på kursen för Veronica Bache. Hon var så gasad och hade riktigt bra drag. Kul!
Mixa fick sitta som åskådare i Christians knä. Hon somnade rätt fort. Men då det var dags att åka hem var det full rulle igen. :) Idag har Mixa fått hälsa på både mäninskor och hundar. Vid hundmöten är hon lite försiktig först och kollar läget sen vill hon busa. Har inte visat några tendenser till att vara rära rädd än. Människor ska hon pussa en massa på och gärna gnaga lite här och var också. Näsor, strupar och hår är roligast :)

Vi har försökt att vara goda pedagoger och pipa då hon biter för hårt - men det är bara superkul. Likaså om vi går iväg - då kan man ju anfalla fötterna istället ;)
Hon borde ha bitit dumma veterinären igår. Torrare människor kan man nog inte hitta! Skriver mer om det i morgon, för nu ska vi titta på House.

Kommentarer
Postat av: Babbsan

Vilken gobit Ni har fått hem.
Och sååå söt hon är.
Kul att fått pussa henne.
Wheaten Kramar från Lillmyra

Postat av: Annika Bengtsson

Flippan har också juckat som valp,på en stor säl.jag har hört att det är en ren reflex när de får nått mellan benen, inget sexuellt/dominas alltså.Må så gott Annika

2008-05-14 @ 13:45:57
Postat av: Karin

Heeeej! Såg din blogg genom Barbros sida. Va roligt att du börjat blogga =) Å va söt bild på din bebis som Barbro hade på sin blogg! Kramis!

2008-05-15 @ 19:13:06
URL: http://karinsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0